Portet van Caja

Welkom op de site van jeugdboekenschrijfster
Caja Cazemier


De grote survivalgids voor brugklas en puberteit

Nieuw: De grote survivalgids voor brugklas en puberteit

Spannend, zo'n nieuwe school waar alles anders is dan op de basisschool. En dan slaat de puberteit ook nog eens toe. Zit jij in groep acht? Bereid je goed voor! Met deze gids kun je deze spannende tijden aan! Dit boek is een herziene bundeling van de Survivalgids voor brugklassers en de Survivalgids voor pubers.

Nieuw: Keerzijde

Keerzijde

Dubbel verhaal van Martine Letterie en mij, over twee meisjes die in heel verschillende omstandigheden en heel verschillende tijden verhuizen van Friesland naar Amsterdam. In ruim honderd jaar is er veel veranderd, maar in hoeverre hebben meiden van nu meer seksuele vrijheid? De historische figuur die in het boek voorkomt is Aletta Jacobs. Meer weten? Bekijk de filmpjes op de pagina Samen met... Voor 13+.

De Jonge Jury 2014...

Alles voor RomeoEcht spel

...telt de stemmen. Op 16 april sluit de Jonge Jury af met de Dag van de Jonge Jury in Rotterdam met livestreams naar verschillende scholen. Misschien ook wel bij jou op school. Ook al kun je niet meer stemmen, lezen kan altijd! Bijvoorbeeld Alles voor Romeo, een verhaal over Anouk, die werkelijk alles overheeft voor haar Romeo. Over een meisje dat slachtoffer is van een loverboy. Lees je liever een vrolijk boek? Leef mee met de jonge succesvolle mode-ontwerpster in Bibi Xtra!

Brugklassers

De jongensachtige Anne, alternatieve Daan, populaire Kirsten, intelligente Lara, stille Boyan, onzekere Lieke en identieke danstweeling Sam en Thom maken samen heel wat mee in het brugklasjaar. De serie is vernieuwd, weer helemaal up to date, en vooral: lekker goedkoop! Namelijk 7,95 per deel. Ook als e-book te koop.

E-books

Wist je dat je ook al E-books van Caja kunt lezen? Je kunt verschillende titels als E-book kopen, onder andere: Alles voor Romeo, Iets van mij, Bibi Xtra, Familiegeheim, Verliefd op je leraar, Cool, Vamp. Dit kan via de webshop van uitgeverij Ploegsma.Naar boven